Gratis verzending binnen Nederland & België

4.9 SSSSS (272 reviews)

Mail ons

info@binnenzoet.nl

Account

Log in

Home » Blog » Dé musthave voor jouw interieur!

Dé musthave voor jouw interieur!

door | 23 okt 2022

Wanneer je behang hebt gekozen, is het vaak lastig om het hele kamertje compleet te krijgen met de juiste verfkleuren en accessoires. Het team van Interior Style Guide heeft een kant-en-klare stijlgids ontwikkeld waar het Zeegras Behang Roze en het Klaproos Behang Terra in verwerkt zijn, hoe handig! Ze schreven dit blog erover, lees je mee?  Interior Style Guide is de kant-en-klare stijlgids vol tastbare tips en tools op weg naar een te gek thuis. Met de stijlgidsen heb je een kant-en-klaar interieurplan in handen. Je krijgt super veel professioneel advies om zelf aan de slag te gaan en een sfeervolle ruimte te creëren, waarbij alles matcht en je je helemaal thuis voelt. We trappen af met vier stijlgidsen voor de baby-, kinder- en speelkamer. Wij, Marloes & Annous, Als interieurkenners weten wij als geen ander het enorme aanbod op het gebied van onder andere verfkleuren, behang, meubels en accessoires. Hoe maak je dan de juiste keuze en zorg je ervoor dat alles een tof geheel vormt in je interieur? Dat moet toch veel makkelijker kunnen dachten wij! En zo zijn de stijlgidsen ontstaan.

Wij weten als geen ander hoe lastig het is en hoeveel tijd het kan kosten om bepaalde keuzes te maken.

Interior Style Guide to the rescue Iedere ouder wil voor zijn of haar kid(s) een toffe kamer creëren. Een ruimte die fijn is om in te slapen en te spelen. In de drukte van een gezin, kun je best wel wat hulp gebruiken bij de inrichting van de kinderkamers. Wij, als moeders, weten als geen ander hoe lastig het is en hoeveel tijd het kan kosten om bepaalde keuzes te maken. En als je zwanger bent (hallo hormonen!) al helemaal! De keuze aan verfkleuren, behang, vloeren, gordijnen, meubels, verlichting en accessoires is eindeloos. En wij kunnen ons voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen door alle mogelijkheden die er zijn. Maar geen zorgen, wij gaan je daar als ervaren interieurontwerpsters bij helpen!

Geen twijfels meer over een bepaalde kleur verf, geen uren struinen door woonwinkels of Pinterest en geen miskopen meer doen.

De stijlgids is een compleet advies met onder andere een moodboard, kleur- en materiaaladvies, shoppinglists voor meubels en accessoires en een heleboel waardevolle tips. Geen twijfels meer over een bepaalde kleur verf, geen uren struinen door woonwinkels of Pinterest en geen miskopen meer doen. Maar juist alle tools in handen krijgen om zelf aan de slag te kunnen met het creëren van een sfeervolle ruimte, waarbij alles op elkaar is afgestemd zodat je je helemaal thuis voelt in jouw droomhuis. Handig toch?! Benieuwd naar de eerste vier thema’s voor de baby-, kinder- en speelkamer? We zien je graag op www.interiorstyleguide.com!

Liefs, Marloes & Annous (@interior.style.guide)

Word je door het lezen van dit blog enthousiast over het behang van Binnenzoet? Laat je inspireren in de shop door alle mooie foto’s. Volgen kan ook via Instagram en Pinterest. Heel veel succes met de keuzes in jouw huis en mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag!

Geschreven door Marloes & Annous
23 oktober 2022
Founders van Interior Style guide zijn de vriendinnen Marloes en Annouska. Marloes & Annous, zoals ze het zelf graag zeggen. Op het Sint Lucas College in Boxtel hebben ze elkaar leren kennen. Op deze creatieve school hebben ze de Interieur opleiding gevolgd. Na het Sint Lucas is Marloes gaan studeren aan de Jan des Bouvrie academy en heeft inmiddels een goed lopend interieurbedrijf, genaamd Polderspul. Annous startte haar eigen bedrijf en was werkzaam bij diverse interieurzaken. Later heeft ze de deeltijd opleiding Marketing en Communicatie afgerond en ervaring opgedaan bij diverse reclamebureaus. Nu bijna 20 jaar later hebben ze samen een bedrijf.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *