Gratis verzending binnen Nederland & België

4.9 SSSSS (307 reviews)

Mail ons

info@binnenzoet.nl

Account

Log in

Home » Service

Service

Wij staan dag en nacht voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden! Nouja, bijna dan. Op deze pagina kun je 24-7 terecht voor de meest gestelde vragen. Mocht je toch nog iets willen weten, mail dan naar info@binnenzoet.nl en wij reageren zo snel mogelijk!

Levertijd

Iedere rol wordt specifiek per klant geproduceerd en kan daardoor niet geretourneerd worden. Een keer per week worden de bestellingen geproduceerd. Je kunt een bestelling plaatsen tot woensdag 21.00 uur. Daarna worden ze klaargezet om in productie te gaan, een week later worden ze bezorgd met UPS.

Track & Trace

Na verzending ontvang je per mail een track-and-tracecode. Wij versturen de rollen behang via UPS, staaltjes worden verstuurd door middel van briefpost met PostNL. Voor de levering van de rollen behang, ontvang je van tevoren een e-mail van UPS. UPS komt een keer aan de deur, daarna ligt het pakketje een week bij een lokaal afhaalpunt. Indien het pakketje na een week niet is opgehaald, wordt deze retour gestuurd. Het opnieuw versturen van de bestelling is op kosten van de klant. Indien de bestelling retour komt vanwege een verkeerd adres, dan is het opnieuw sturen van de bestelling ook op kosten van de klant. 

Staaltjes

Iedere behangrol wordt specifiek per klant geproduceerd en kan daarom niet geretourneerd worden, daarom raden wij nadrukkelijk aan om van tevoren een staaltje te bestellen voor € 1,25 per stuk. Een staaltje bestellen kan op de productpagina van het behang. Verzending is altijd gratis. Met het staaltje kun je de kleur en het materiaal zien. De staaltjes zijn A5-formaat.

Productie op bestelling

De gewenste rollen behang worden per klant specifiek geproduceerd, om die reden kunnen de rollen niet retour worden gestuurd. Wij vinden het belangrijk dat we verspilling in de wereld beperken en niet onnodige produceren en daarmee onnodig afval produceren. Samen kunnen we de wereld net een beetje beter maken.

Prijzen

Alle genoemde prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Betaalmethodes

Wij accepteren iDeal, Bancontact, Credit Card en Apple Pay.

Verzendkosten

De verzendkosten voor rollen behang en staaltjes zijn volledig gratis binnen Nederland en België. Wij leveren alleen binnen Nederland en België. 

Beschadigingen

Indien er beschadigingen of drukfouten op het behang geconstateerd worden, stuur dan een mail naar info@binnenzoet.nl. Vermeld daarbij het bestelnummer van de betreffende rol. We zorgen ervoor dat het wordt opgelost. 

Vliesbehang

Ons behang wordt alleen geproduceerd op vliesbehang. Het voordeel van vliesbehang is dat de muur ingesmeerd dient te worden en niet het behang. Heb je een stuk behang over? Je kunt het ook in een lijstje doen. Leuk als terugkerend detail in de kamer of als cadeautje voor iemand anders. 

Daarnaast kan het behang ook zeer eenvoudig weer verwijderd worden. Iedere baan kun je volledig van de muur trekken, behang behoort tot het restafval.

Afmetingen

Iedere rol bestaat uit 4 banen van 50 cm breed en 280 cm hoog. Met één rol kun je dus een muur van 2 meter breed behangen. Controleer van tevoren goed hoeveel rollen je nodig hebt. Vanwege het één keer per week produceren kunnen minimale kleurverschillen optreden bij verschillende bestellingen. Bestel dus voldoende rollen behang. Is een hoogte van 280 cm niet voldoende? Neem dan contact met ons op via info@binnenzoet.nl voor een passende offerte.

Behanginstructies

Behangen is nog nooit zo makkelijk geweest dan tegenwoordig met vliesbehang. De instructies met een aantal gouden tips vind je hier.

Duurzaam & CO2 neutraal

Lees hier meer over onze duurzame manier van ondernemen.