Gratis verzending binnen Nederland & België

4.9 SSSSS (307 reviews)

Mail ons

info@binnenzoet.nl

Account

Log in

Home » Blog » Een blije stylist, is het halve werk

Een blije stylist, is het halve werk

door | 16 jan 2022

Een heerlijk blog van Marieke over haar zoektocht naar het ideale behang voor het kamertje van haar dochter. Inmiddels zit het behang er alweer een tijdje op. En iedere keer als ik het kamertje van onze dochter Merel binnen kom ben ik blij met het resultaat. En je weet wat zeggen: “Een blije stylist, is het halve werk”.

Als stylist ben je de slechtste opdrachtgever voor jezelf, super kritisch en ik kon ook niet het behang vinden dat ik zocht.

Toen ik er achter kwam dat ik zwanger was van een dochter kon ik het niet geloven. We hadden al een zoon en in zijn kamer heb ik me helemaal kunnen uitleven met prachtige kleuren die leuk zijn voor een jongen. Iets waar ik als stylist en ontwerper erg blij van werd. Mijn smaak is te omschrijven als licht, Scandinavisch met kleur, een vrouwelijke touch en verrassende accenten. Dus het feit dat ik een meiden kamertje in ons eigen huis kon inrichten was een droom die uit kwam. Als stylist ben je de slechtste opdrachtgever voor jezelf, super kritisch en ik kon ook niet het behang vinden dat ik zocht. Ik heb uiteindelijk een muurschildering gemaakt in de hoop dat ik ooit nog het ultieme behang zou vinden. En daar zag ik ineens op instagram een nieuw behangmerk langskomen. Binnenzoet, en bij het zien van het Huisjes Behang maakte mijn hart een sprongetje. Dit was het behang dat ik wilde gaan gebruiken.

Het behang was super gemakkelijk te plakken. Nou heb ik in mijn carrière al heel wat behangetjes geplakt, maar wel altijd met zijn tweeën. Dit behang kon ik in mijn eentje doen. Het ging vlot omdat ik de muur kon insmeren met lijm en de banen waren al voorzien van een stippellijn waar je langs moest knippen.

Bij het zien van het Huisjes Behang maakte mijn hart een sprongetje. Dit was het behang dat ik wilde gaan gebruiken.

Kortom… ik ben nog steeds super blij met het resultaat. Geweldige print en kleuren. En dit behang is er in twee versies. Naast de lichte variant is er ook een donkere optie. Echt een aanrader!

Liefs,
Marieke de Greeuw (@thatiswhatmakesmehappy)

Word je door het lezen van dit blog enthousiast over onze ontwerpen? Laat je inspireren in onze shop door alle mooie foto’s. Ook kun je ons volgen via Instagram en Pinterest.

Heel veel succes met de keuzes in jouw huis en mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag!

Geschreven door Marieke de Greeuw
16 januari 2022

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *