Gratis verzending binnen Nederland & België

4.9 SSSSS (272 reviews)

Mail ons

info@binnenzoet.nl

Account

Log in

Home » Blog » Het unieke torentje van Tessa

Het unieke torentje van Tessa

door | 12 okt 2021

In dit blog schrijft Tessa over de make-over van de kamer van haar zoontje in het unieke ‘torentje van Tessa’ in Groningen.

Wij wonen in een monumentaal pand uit het jaar 1626, genaamd “het torentje”. Dit hebben we eind 2014 gekocht van de gemeente, waar het de laatste jaren de functie vervulde van een bibliotheek. In 2020 hebben we de gehele zolder verbouwd. Toen we net klaar waren met onze verbouwing, was daar ineens het behang van Binnenzoet met prachtige printjes! Jacqueline was net gestart met Binnenzoet en ik baalde want we hadden net alles helemaal af in ons huis.

Ik vind de print geweldig: stoere grafische apen met een scandinavisch tintje. Dit past goed bij mijn eigen woonstijl.

Na een half jaartje ging ik toch weer aan de slag: op de groene muur in de kamer van onze zoon Tibbe (7 jaar) kwam het Aapjes Behang! Wat een verschil in sfeer met hoe de kamer vorig jaar nog leeg was na de verbouwing en nu een geheel is met het prachtige behang!

Dit behang is er in de kleuren groen en oker en ik had van beide een staaltje thuis ontvangen om de kleuren in het echt goed te zien bij zijn kamer. De groene kleur was exact de muurkleur die er al op zat en om het nog wat meer te laten opvallen koos ik voor het Aapjes Behang in de kleur oker.

Wat een verschil in sfeer met hoe de kamer vorig jaar nog leeg was na de verbouwing en nu een geheel is met het prachtige behang!

Ik vind de print geweldig: stoere grafische apen met een Scandinavisch tintje. Dit past goed bij mijn eigen woonstijl. De kamer is wat lichter geworden en veel sprekender.

Tibbe is er super blij mee, wat een match ook met zijn slingertouw. Dat touw blijft echt een groot succes, bij Tibbe en bij iedereen die komt spelen.

Liefs,
Tessa Greijdanus (@torentje.van.tessa)

Word je door het lezen van dit blog enthousiast over onze ontwerpen? Laat je inspireren in onze shop door alle mooie foto’s. Ook kun je ons volgen via Instagram en Pinterest.

Heel veel succes met de keuzes in jouw huis en mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag!

Geschreven door Tessa Greijdanus
12 oktober 2021

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *