Gratis verzending binnen Nederland & België

4.9 SSSSS (307 reviews)

Mail ons

info@binnenzoet.nl

Account

Log in

Home » Blog » Tip! Laat je kind mee beslissen

Tip! Laat je kind mee beslissen

door | 5 okt 2021

In dit blog schrijft trotse moeder van drie, Lisette, over haar keuze voor het Geometrische Dieren behang voor haar zoontje Ravi. Haar tip: Laat je kind mee beslissen.

De eerste keer dat ik het Geometrische Dieren behang van Binnenzoet zag dacht ik meteen, wat gaaf! Dus toen ik Jacqueline sprak, was ik dan ook meteen enthousiast!

Ik vind het belangrijk dat Ravi zich fijn voelt in zijn kamer.

Ravi zijn kamer kon namelijk wel een update gebruiken. Gelukkig kreeg ik direct een blije reactie toen ik hem het Geometrische Dieren Behang Blauw liet zien. Ik had van te voren drie stalen ontvangen van het behang in de kleuren beige, groen en blauw. Die laatste sloot perfect aan bij de kamer van Ravi, dus mijn keuze was snel gemaakt! Maar nu mocht Ravi nog kiezen…

Ik vind het belangrijk dat hij zich fijn voelt in zijn kamer. We lieten hem kiezen uit de drie kleuren behang en niet geheel verrassend koos hij voor zijn lievelingskleur blauw! Ook mocht hij de plek kiezen waar zijn bed zou komen te staan en bepalen op welke muur het behang zou komen. Samen hebben we de andere muur geverfd en heeft hij me geholpen met behangen. Het was zo leuk om er samen zo’n mooie kamer van te maken!

Het was zo leuk om er samen zo’n mooie kamer van te maken!

Met mooie neutrale accessoires komt het leuke behang nog beter uit. Het is een stoere en toch rustige kamer geworden. We zijn allemaal zo blij met het eindresultaat!

Groetjes,
Lisette (@huisvanlisette_en_co)

Word je door het lezen van dit blog enthousiast over onze ontwerpen? Laat je inspireren in onze shop door alle mooie foto’s. Ook kun je ons volgen via Instagram en Pinterest.

Heel veel succes met de keuzes in jouw huis en mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag!

Geschreven door Lisette Esman
5 oktober 2021

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *