Gratis verzending binnen Nederland & België

4.9 SSSSS (307 reviews)

Mail ons

info@binnenzoet.nl

Account

Log in

Home » Blog » Een kijkje in de kamer van Maartje-Rosalie

Een kijkje in de kamer van Maartje-Rosalie

door | 31 aug 2021

In dit blog schrijft ‘interior lover’ Maartje-Rosalie over haar keuze voor het Marmer Behang Grijs op haar slaapkamer. Kortom, een kijkje in de kamer van Maartje-Rosalie!

Enige tijd geleden hebben wij één wand in onze slaapkamer behangen met het behang Marmer Grijs van Binnenzoet. Het was dé oplossing voor mijn steeds terugkerende vraag wat ik nou met die kamer moest. We wonen nu zo’n twee jaar in een huis dat we hebben laten ontwerpen en steeds meer valt alles op zijn plek.

Toen Jacqueline van Binnenzoet het Marmer Behang Grijs opperde, vond ik dat toch een tik spannend, maar ik dacht wel: het kan ook echt heel tof gaan uitpakken.

Ik houd van neutrale kleuren en ben totaal niet vies van wit, maar ik wist wel dat ik íets wilde doen met deze vier witte muren. Toen Jacqueline van Binnenzoet het Marmer Behang Grijs opperde, vond ik dat toch een tik spannend, maar ik dacht wel: het kan ook echt heel tof gaan uitpakken. En dat deed het!

Ondanks de vegen blijft het een rustig geheel met onze grote witte Paper Shade Lamp van Hay en verse witte lakens. Het roze lampje is een knipoog naar mijn ‘roze’ tijd hiervoor, toen die kleur domineerde in ons huis. Niet al het roze moest het huis verlaten, en bij deze muur vind ik het een frisse toevoeging aan de verder rustige kamer.

Het was dé oplossing voor mijn steeds terugkerende vraag wat ik nou met die kamer moest.

‘Geluk zit vaak op een klein muurtje’ las ik op de website van Binnenzoet en dat is hier zeker het geval.

Liefs,
Maartje (@maartjerosalie)

Word je door het lezen van dit blog enthousiast over onze ontwerpen? Laat je inspireren in onze shop door alle mooie foto’s. Ook kun je ons volgen via Instagram en Pinterest.

Heel veel succes met de keuzes in jouw huis en mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag!

Geschreven door Maartje Stapper
31 augustus 2021

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *